Wie zijn wij?

Hoge kwaliteit in combinatie met gezelligheid en persoonlijke aandacht? Welkom bij Clinic Lefever!

Wij zijn Lisa Lefever en Charity Willems, beiden specialist op het gebied van permanente make-up met jarenlange ervaring. Wij zijn beiden werkzaam geweest bij Irma Hulscher Cosmetics in Almere. Naast onze werkzaamheden als specialisten zijn wij ook docenten geweest aan de Academie voor PMU. Met deze jarenlange ervaring, intensieve samenwerking en een super klik besloten wij eind 2019 onze eigen salon te openen waarbij wij onze krachten konden bundelen!

Sinds eind oktober 2019 zijn wij gevestigd aan de Transistorstraat 51-c in Almere.

Mijn naam is Lisa Lefever en ik ben de trotse eigenaresse van Clinic Lefever. Ik werk al 28 jaar in de schoonheidsindustrie. Ik ben gespecialiseerd in Huidverbetering, Medische pigmentatie, Littekenverbetering en Cosmetisch tatoeëren.
Mijn passie ligt in het werken met mensen. Mijn doel is om ze zichzelf zo mooi mogelijk te laten voelen, zowel van binnen als van buiten, of het nou om cosmetische of medische redenen gaat. Geen dag in de kliniek is hetzelfde, ik geniet volop van het uitvoeren van onze behandelingen en van het leuke contact dat ik met onze klanten mag hebben. Prachtig en vooral dankbaar werk!

Ik ben Charity Willems en beschouw mezelf als één van de ‘lucky few’ die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Ik kan echt zeggen dat Permanente Make-up (PMU) mijn passie is!

 

In 2012 werd ik door Irma Hulscher persoonlijk gevraagd om bij haar de opleiding allround PMU-specialist te volgen. Meteen na het afronden hiervan ben ik als allround PMU-specialist bij Hulscher Cosmetics werkzaam geweest.

 

De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om als docent aan de Academie voor PMU mijn kennis te kunnen delen met andere PMU-specialisten. Op de Academie voor PMU heb ik diverse Masterclasses verzorgd zoals de: Powder Brow, Micro-Needling, Microblading en 3D- Hairstrokes.

Hallo, Ik ben Csilla Dobos.
In 2019 heb ik mijn diploma behaald als Allround Permanent Make-up Specialist bij het Academie voor PMU onder leiding van Irma Hulscher.
Na het behalen van mijn diploma heb ik mijzelf verder gespecialiseerd met masterclasses voor Powder brows, 3D hairstrokes, Eyeliner wings & sparkling, Lips, 3d Areola, medische pigmentatie, microneedling en littekens verbetering.
In 2020 heb ik de kans gekregen om voor mijn goede vriendin Lisa Lefever te werken en van mijn hobby mijn beroep te maken en heb mijn kennis verder mogen uitbreiden. Pas de klant volledig tevreden is en de kliniek met een lach verlaat ben ik voldaan.

Mijn naam is Marilene Ossendrijver een 23 jarige leergierige meid uit Utrecht. Ik heb altijd al een passie voor beauty gehad en nu heb ik dan ook echt de stap gezet om echt in deze branche te gaan werken. Als beginnend specialist ben ik naast dat ik wordt opgeleid door Lisa ook werkzaam in de kliniek, waar het elke dag een feestje is voor mij. Ik leer ontzettend veel en kan niet wachten om zoveel mogelijk mensen blij te maken met al onze behandelingen!

Wat Permanente Make-up voor mij zo leuk maakt is de diversiteit. Iedereen heeft zo haar of zijn eigen wensen. Het resultaat is altijd weer anders maar één ding hebben zij gemeen: het is en blijft maatwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik iedereen de tijd en aandacht kan geven.

 

De ene keer is het puur cosmetisch zoals het bijwerken van een eyeliner. Het ander moment help ik een jongeman die Alopecia (plaatselijke kaalheid) heeft aan een nieuw paar wenkbrauwen. Wanneer ik hem dan na een paar maanden weer spreek en hoor wat voor positieve impact mijn ‘werk’ op zijn leven heeft. Dat geeft mij eerlijk gezegd wel een kick.

 

Graag nodig ik je uit bij Clinic Lefever om ook jou de schoonheid te geven die je verdient!

CLINIC-LEFEVER-Wie-zijn-wij