Waxen

Waxen

Waxen

Waxen

Lycon Wax

 

Wij ontharen/waxen in onze kliniek met de waxen van Lycon, de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen uit Australië.
Het is het meest gebruikte en vertrouwde wax merk in het topsegment van nationale én internationale wellnesscentra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, loyaliteit en integriteit. De Lycon wax formules (bestaande uit natuurlijke harsen in combinatie met zuivere, verzorgende bijenwas) zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm.
Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos verwijderd worden, zonder een rode of geprikkelde huid. Dit is vrijwel pijnloos. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.

Bij Clinic Lefever gebruiken wij het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale schoonheidssalons en wellness centra: LYCON. Lycon staat bekend als de crème de la crème van de ontharingswaxen.

De voordelen van een waxbehandeling met Lycon op een rij:

  • Vrijwel pijnloos en zacht voor de huid;
  • Hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid;
  • Ook geschikt voor de gevoelige huid;
  • Lycon wordt aangebracht op lage temperaturen.
Waxen

Waxen