Vivace Microneedling met RF

Vivace (Radiofrequentie)

Huidverbetering

Over de hele wereld zeer geliefd door vele celebrities en onze meest populaire behandeling! Microneedling staat al jarenlang bekend om de goede resultaten die deze behandeling kan behalen op het gebied van anti-aging zoals, een gladdere, strakkere huid en het verminderen van lijntjes en rimpels. Het is een populaire en veilige methode om verjongingstherapie uit te voeren. Microneedling werkt ook zeer goed voor het verminderen van littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne.

De Vivace behandeling combineert microneedling met radiofrequentie. Middels radiofrequentie wordt tijdens de behandeling tevens de collageenaanmaak geboost. Dit zorgt voor een vollere, jongere huid en een optimale glow. Tevens helpt collageen om littekens te helpen vervagen. De huid wordt steviger, voller en egaler.
Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert en de huidtextuur verbetert.
Deze behandeling is tevens zeer geschikt voor de donkere huid, omdat het minder bijwerkingen, zoals pigment complicaties, vertoont.
Daarnaast werkt de Vivace effectief op het verkleinen van poriën, egaliseert het de huidskleur en kan het ook heel goed toegepast worden op het verminderen van striae.
RF wordt al vaak ingezet bij wondgenezing en huidgeneratie en de werking is wetenschappelijk vastgesteld

Behandeling

Deze combinatietechniek zorgt voor snellere en betere resultaten, het is minder pijnlijken de herstelperiode is aanzienlijk korter dan andere microneedling behandelingen dankzij het gebruik van de RF energie.
De micro naaldjes worden geautomatiseerd en gecontroleerd ingebracht in de huid, tot aan de diepere huidlagen. Daardoor kan de RF energie zijn werk extra goed doen, om zo het aanmaken van collageen te boosten.
Omdat we op verschillende dieptes kunnen werken, kunnen we ook gebieden aanpakken waar de huid dunner is. Bijvoorbeeld bij de aanpak van fijne lijntjes rondom de ogen.
De warmte van de RF energie activeert daarnaast in een snel tempo de wondgenezing, waardoor je huid na de behandeling zeer snel weer rustig is. Bij een erg gevoelige huid kan er wellicht nog enkele uren lichte roodheid zijn. Gemiddeld genomen gaat men met een kalme huid onze clinic uit.
Indien je erg gevoelig voor pijn bent bent raden wij aan een uur voor de behandeling een paracetamol te in te nemen. Indien nodig hebben wij ook licht verdovende crème.
Na de behandeling krijg je van ons advies welke producten je moet gebruiken voor de juiste nazorg en optimaal herstel van de huid. Gebruik deze producten gedurende 3 dagen. Bescherm je huid daarnaast tegen de zon met een goede zonnebrandcrème.

Indicaties:

  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Verstrakken van verslapte huid
  • Verminderen van Acne en Acne littekens
  • Verbeteren van de huidskleur en de huidtextuur
  • Littekens verbetering

Het resultaat is een egale, gladde huid met optimale glow.
Voorafgaand aan de behandeling wordt een intake door onze specialist afgenomen om de indicatie te bepalen. Onze specialist start met een lage energie om te beoordelen of meer energie nodig is. Een behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten.

 

Na de behandeling kan de huid rood, warm en wat gevoelig aanvoelen. Dit is na enkele uren na de behandeling verdwenen. Tot 6 uur na de behandeling zullen de kanaaltjes open blijven, dus wij raden aan om tijdens deze periode geen make-up aan te brengen op het behandelde gebied. Voor elke microneedling behandeling geldt dat de huid tijdelijk gevoeliger wordt door UV-straling. Wij raden u aan om 24 uur zonlicht te vermijden en de opeenvolgende 6 weken de huid te beschermen met een zonnebrandcrème van factor 50 om verbranding en pigmentvlekken te voorkomen.

Gemiddeld is er na een week of 4 een verbetering te zien (dit is afhankelijk van de indicatie). Voor een optimaal resultaat raden wij 3 tot 5 behandelingen aan. Een vivace behandeling kan zo om de 4 weken worden toegepast (sommige klanten kiezen voor een langere tijd ertussen, andere klanten voor korter) Om het resultaat zo goed mogelijk te behouden, raden wij onze klanten aan om de behandeling periodiek te herhalen.

Effectieve huidverstrakking

Naarmate we ouder worden veroudert en verslapt onze huid en krijgen we rimpels of grove poriën. Niks aan te doen, of toch wel? Echt wel! De Vivace combineert de voordelen van Microneedling met Radiofrequentie (RF): twee methoden die zich beide richten op huidverbetering, waardoor ze elkaar versterken!

 

Bij microneedling worden kleine gaatjes in de huid gemaakt. De geïsoleerde micro-naalden van de Vivace leveren diep in de huid energie, zonder de opperhuid te beschadigen. De collageen- en elastineproductie en hiermee de elasticiteit van de huid worden op deze wijze gestimuleerd. De huid zal hierdoor voller, egaler en steviger worden.

 

Radiofrequentie (RF) hoe werkt dat?

Radiofrequentie (RF) wordt veelal ingezet bij het helen van wonden en huidregeneratie. De verwarming die bij RF vrijkomt zorgt voor het samentrekken van collageen en het activeren van fibroblasten.

Fibroblasten zijn cellen in je bindweefsel. Een van de belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageen in de huid. Collageen is een lichaamseiwit dat zorgt voor stevigheid van het bindweefsel maar ook dat het zijn vorm behoudt. Fibroblasten spelen daarnaast ook een grote rol bij wondgenezing.

 

Waarom deze technieken combineren?

Bij reguliere Microneedling worden naaldjes over de huid gerold of geschoven. Deze toepassing van Microneedling (zonder RF) is enkel mogelijk óp, ofwel buiten de huid. De VIVACE combineert Microneedling met RF, de geïsoleerde micro naaldjes worden meer gericht en dieper ín de huid gebracht en geven daar de RF-warmte af, zonder de opperhuid hierbij te beschadigen. Deze combinatie zorgt voor een kortere, meer doeltreffende behandeling met een korte hersteltijd.

 

Werkt dat echt?

De VIVACE zorgt met de combinatie van Microneedling en Radiofrequentie voor doeltreffende behandelingen van onder meer huidveroudering, rimpels, grove poriën en striae. Er zijn direct resultaten zichtbaar in de huidtextuur en de huidteint. In de opvolgende drie maanden zal de gestimuleerde collageenaanmaak het resultaat verbeteren.

Rimpels: Voor
Rimpels: Na
Acne: voor
Acne: Na

Hoe vaak?

Wij zien vaak al na een paar behandelingen mooie resultaten. Om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij 3 tot 5 behandelingen. Meestal plannen wij deze opvolgende behandelingen om de 4 weken.

Wat bieden wij aan

Geschikt voor de behandeling van onder meer:

  • Huidveroudering en -verslapping
  • Striae en littekens
  • Grove poriën of huidstructuur
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Zonneschade
Scroll to Top