Ogen PMU

Eyeliner Permanente Make-up (PMU)

Een eyeliner wordt al duizenden jaren gebruikt om de oogcontouren te verfraaien. Bekend zijn natuurlijk de afbeeldingen van de Egyptische farao’s met hun omlijnde ogen. Tegenwoordig wordt een eyeliner vooral gebruikt om de ogen meer te laten opvallen. Door je ogen (gedeeltelijk) te omlijnen met een eyeliner trek je meer aandacht naar je ogen en het is heerlijk opstaan met meteen een frisse blik.

Welke behandelingen hebben wij ?

  • PMU Eyeliner
  • PMU Eyeliner touch-up 6 maanden 
  • PMU Eyeliner touch-up na 6 maanden 

Belang van een goede nazorg

Om de beste resultaten te bereiken is het belangrijk om je PMU na de behandeling goed te verzorgen. Dit stimuleert het helingsproces zodat jij langer kunt genieten van je PMU. Daarnaast zijn er enkele voorzorgsmaatregelen om je huid voor te bereiden op de behandeling(en), en een paar maatregelen na de behandeling inclusief onze aftercare kit.

Wat houdt deze behandeling in ?

Net zoals bij de wenkbrauwen beginnen wij eerst met een intakegesprek. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen maar een strak lijntje. Op basis van jouw wensen, in combinatie met onze expertise, kunnen wij de uitstraling van je ogen aanpassen en uiteraard verfraaien. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken en prachtige pigmenten, speciaal afgestemd op jouw ogen en huid.

Wij bouwen de eyeliner laag voor laag op. Dit betekent dat je zeker 2 behandelingen nodig hebt voor de perfecte eyeliner. Tussen elke behandeling zit minimaal vier weken, zodat de huid de tijd heeft om te helen. Uit ervaring weten wij dat twee behandelingen vaak al voldoende zijn voor een mooie eyeliner. Gebruik je contactlenzen? Deze kunnen tijdens de behandeling en de eerste 24 uur niet gedragen worden. Drink de avond voor de behandeling geen alcohol of slik geen aspirine. Beide verdunnen namelijk je bloed. Gebruik je bloedverdunners? Neem dan even contact met ons op.

De eerste 3 dagen moeten de ogen droog blijven. Vermijd intensief sporten, door het zweten openen je poriën en het zweet wat vrijkomt verhindert het genezingsproces. Vermijd zoveel mogelijk ultraviolet licht, direct zonlicht kan het pigment namelijk afbreken. Dit betekent dus ook geen zonnebank.

Voor de behandeling

Uit ervaring weten wij dat twee behandelingen vaak al voldoende zijn voor een mooie eyeliner. Gebruik je contactlenzen? Deze kunnen tijdens de behandeling en de eerste 24 uur niet gedragen worden. 

Wat je moet doen

NAZORG Eyeliner

– De eerste 3 dagen moeten de ogen geheel droog blijven.

– Gebruik deze 3 dagen geen oog make-up.

Vermijd intensief sporten, door het zweten openen je poriën en het zweet wat vrijkomt verhindert het genezingsproces. Vermijd zoveel mogelijk ultraviolet licht, direct zonlicht kan het pigment namelijk afbreken. Dit betekent dus ook geen zonnebank

Scroll to Top