Hypertrofisch

maak online een afspraak

De meest voorkomende littekens zijn hypertrofische littekens. De huid in het litteken ligt wat verheven boven de rest van de huid. De structuur is grover, de kleur anders en het litteken voelt dik en stug.

Oorzaken van hypertrofische littekens zijn verschillend van aard maar denk hierbij bijvoorbeeld aan: een operatie, flinke snee, ongeluk, etc. Eigenlijk hebben we allemaal wel een hypertrofisch litteken, klein of groot.

Door onze speciale needletechnieken kunnen wij deze littekens enorm verbeteren. De littekens worden zachter, minder stug, minder verkleefd, verbetert qua kleur en textuur.

Vaak is de kleur van het litteken erg wit en erg af bij de rest van de huid. Met speciale camouflagetechnieken geven wij het litteken weer kleur en bootsen de omliggende huid na.

Nieuwsgierig wat wij voor jouw hypertrofische littekens kunnen betekenen? Klik op onderstaand knop om een geheel vrijblijvend intakegesprek aan te vragen.

Behandeling
Voor de behandeling van een hypertrofisch litteken heb je ongeveer 3 tot 8 sessies nodig.

Dit aantal is afhankelijk van de vorm, grootte, kleur, diepte en natuurlijk je wensen ten aanzien van het eindresultaat.

Tussen iedere behandelingen zit een periode van 6 – 8 weken zodat de huid kan genezen en herstellen.

Kosten
Een losse behandeling € 90,-
Kuur van 3 behandelingen € 250,-
Kuur van 6 behandelingen € 475,-