medische pigmentatie

(dermatografie)

Bel of e-mail ons voor een intake

het behandelen van littekens

Wij gebruiken voor het behandelen van littekens een speciale pen met haarfijne naalden. Deze naalden bewegen supersnel op en neer, je kunt deze beweging vergelijken met een naaimachine. Tijdens de behandeling worden haarfijne puntjes met kleurenpigment afgezet in de huid. Laag voor laag ontstaat hierdoor een natuurlijk en realistisch effect.

Bij het behandelen van littekens maken wij gebruik van speciale medische pigmenten welke zijn afgestemd op jouw huidskleur. Daarnaast gebruiken wij ook schaduwen en highlights om de naastliggende huid na te bootsen. Het is ook mogelijk om natuurlijke details zoals sproeten en huidtextuur toe te voegen.

plaatselijke verdoving
Het is mogelijk om gebruik te maken van een plaatselijke verdoving. Dit is afhankelijk van de gevoeligheid van het littekenweefsel. Hierbij kun je gebruik maken van een verdovende crème (Emla crème). Deze kun je via je huisarts aanvragen. Deze crème dien je dan minstens 30 minuten voor de behandeling aan te brengen om het gebied te verdoven.

intake behandeling littekens

Tijdens de intake bespreken wij met jou de mogelijkheden en stellen een persoonlijke behandelplan op. Interesse in een geheel vrijblijvende intake om de behandeling van je litteken(s)? Klik hier om contact met ons op te nemen.