Lippen PMU

Lippen PMU

Net zoals bij de wenkbrauwen en eyeliner beginnen wij eerst met een intakegesprek. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen maar een strak lijntje rond om uw lippen. Op basis van jouw wensen, in combinatie met onze expertise, kunnen wij de uitstraling van je lippen aanpassen en uiteraard verfraaien. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken en prachtige pigmenten, speciaal afgestemd op jouw lippen en huid.

Belang van een goede nazorg

Om de beste resultaten te bereiken is het belangrijk om je PMU na de behandeling goed te verzorgen. Dit stimuleert het helingsproces zodat jij langer kunt genieten van je PMU. Daarnaast zijn er enkele voorzorgsmaatregelen om je huid voor te bereiden op de behandeling(en), en een paar maatregelen na de behandeling inclusief onze aftercare kit.

Voor de behandeling

Wij bouwen de lippen laag voor laag op. Dit betekent dat je zeker 2 behandelingen nodig hebt voor de perfecte lippen. Tussen elke behandeling zit minimaal vier weken, zodat de huid de tijd heeft om te helen. Uit ervaring weten wij dat twee behandelingen vaak al voldoende zijn voor een mooie eyeliner. Gebruik je contactlenzen? Deze kunnen tijdens de behandeling en de eerste 24 uur niet gedragen worden. Drink de avond voor de behandeling geen alcohol of slik geen aspirine. Beide verdunnen namelijk je bloed. Gebruik je bloedverdunners? Neem dan even contact met ons op.

Nazorg lippen

  • Drink met een rietje om je lippen droog te houden;
  • Voor het tandenpoetsen vaseline aanbrengen;
  • Probeer direct contact van de lippen met voedsel zoveel mogelijk te voorkomen;
  • Gebruik geen andere nabehandelingsproducten dan voorgeschreven;
  • Geen gebruik maken van whitening tandpasta.
Scroll to Top