Peelings

Peeling

Peelings

Waarom een peeling?

 

Onze huid heeft de bijzondere eigenschap dat het zichzelf kan vernieuwen en verbeteren. Om dit proces extra te stimuleren maken wij gebruik van de producten van Toskani die diep in de huid kunnen doordringen.

logo-toskani

Bij Clinic Lefever analyseren wij eerst je huid en op basis van jouw wensen ontwikkelen wij een op maat gemaakte kuur. Deze kuur bestaat vaak uit enkele behandelingen waarbij wij verschillende zuren en enzymen (peelings) combineren om de beste resultaten te behalen.

Deze behandeling is te combineren met: licht therapie, peels- peptide maskers of stamcellen.

Voordelen

Peelings hebben verschillende voordelen voor je huid, zoals het verbeteren van:

  • de huidstructuur
  • de stevigheid
  • de glans en teint
  • hydratatie

 

Of het verminderen van:

  • fijne lijntjes en rimpels
  • pigmentvlekken
  • roodheid

Vrijblijvend consult

Boek nu een geheel vrijblijvend consult en krijg advies op maat. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Peeling

Peelings

Behandeling-Clinci-Lefever

Wat doet een peeling?

Een peeling verweekt de laagjes van de huid en stimuleert hierbij de celdeling en aanmaak van collageen en/of elastine in de huid. Vaak wordt dit ook een chemische peeling genoemd. Chemisch verwijst dan naar de chemische reactie die ontstaat in de huid door aanraking met verschillende zuren of enzymen.

 

Voorbeelden van huidproblemen die wij met een peeling succesvol kunnen behandelen:

Adult Acne

Veel vrouwen ervaren een onrustige huid door hormonale invloeden. Een peeling is dan perfect om de huid rustig te maken maar ook om de pigmentproblemen die diverse pukkels en ontstekingen met zich mee kunnen brengen te verminderen.

Doffe huid

Een doffe huid kan vele oorzaken hebben, denk aan alle invloeden van buitenaf maar ook slechte circulatie of doorbloeding in de huid. Een peeling verweekt de doffe hoornlaag en zet de processen in de huid in werking waardoor de huid gaat stralen, gezonder, jonger en uitgerust uitziet.

Pigmentvlekken

Pigment is van nature onze bescherming tegen de zon, onze natuurlijke zonnefactor als het ware. Helaas zijn de pigmentvlekken die, naar mate wij ouder worden, steeds meer zichtbaar worden stuk minder welkom. Met een peeling kunnen wij deze vlekken aanpakken en sterk verminderen. Ook het zwangerschapsmasker kunnen wij met een peeling goed behandelen.

chemische_peeling_pigmentvlekken_voor_behandeling-1-296x466

voor

chemische_peeling_pigmentvlekken_na_de_behandeling-296x466

na

Fijne lijntjes en rimpels

Fijne lijntjes en rimpels dat hoort bij ouder worden. Vooral de mimische rimpeltjes zijn als eerste zichtbaar. Denk hierbij aan de kraaienpootjes, fronsrimpels, neuslippenplooi en de lijntjes rondom de mond. Met een peeling stimuleren wij de celdeling en zorgen wij voor de aanmaak van collageen en elastine. De lijntjes en rimpels worden zachter en minder zichtbaar. Voor een nog beter resultaat combineren wij deze vaak met een microneedling behandeling.

chemische_peeling_fijne-lijntjes_voor_behandeling-296x466

voor

chemische_peeling_fijne-lijntjes_na_de_behandeling-296x466

na

Verslapte huid

Met het ouder worden verliest de huid haar stevigheid. De collageen- en elastinevezels vormen niet meer een stevig netwerk. Vooral bij de wangen, de neuslippenplooi en de hals is dit zichtbaar. Met een peeling stimuleren wij sterk de celdeling en zorgen wij voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid verstevigt en oogt gezonder, glazender en jonger. Wij kiezen vaak voor een combinatie met microneedling voor een nog beter resultaat

 

Couperose en Roscaea

Twee huidbeelden waarbij de roodheid het meeste zichtbaar is. Bij Rosacea is er ook vaak sprake van kleine ontstekingen. Met een milde peeling kan dit erg goed worden behandelt. De roodheid en het ontstaan van ontstekingen vermindert. Door eiwitten (peptiden) in de peeling wordt de weerstand van de huid verbetert waardoor de roodheid minder snel terugkomt en de huid beter beschermt is.