Micro Needling

Micro needling

Micro needling

Microneedling

 

Microneedling wordt ook wel Collageen Inductie Therapy genoemd. Hierbij worden kleine minuscule gaatjes in de huid gemaakt met de dermapen, om zo collageen en elastine aanmaak te bevorderen (net zoals bij wondjes gebeurt). Tijdens de behandeling wordt er een speciaal serum gebruikt, die geschikt is voor microneedling. Het serum wordt als tussenstof gebruikt, zodat het soepel beweegt en het serum wordt direct in de huid opgenomen.

Bij Clinic Lefever analyseren wij eerst je huid en op basis van jouw wensen ontwikkelen wij een op maat gemaakte kuur. Deze kuur bestaat vaak uit enkele behandelingen waarbij wij verschillende zuren en enzymen (peelings) combineren om de beste resultaten te behalen.

Deze behandeling is te combineren met: licht therapie, peels- peptide maskers of stamcellen.

Indicaties:

  • Rest acne/ littekens
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
  • Gladdere huidstructuur
  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
Micro needling

Micro needling

Na acne kunnen er vervelende littekens achterblijven op de huid. Vooral na acne op het gezicht of op de rug kunnen littekens en vlekjes achterblijven. Deze littekens en vlekjes kunnen effectief behandeld worden met microneedling behandelingen. Naarmate wij ouder worden, verliest de huid zijn stevigheid en elasticiteit. Met de microneedling behandeling wordt aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat is een gladdere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Een combinatie van medische peelingen en microneedling is ook mogelijk om rimpels en fijne lijntjes nog effectiever aan te pakken.
Na de behandeling kan de huid rood, warm en gezwollen zijn. Bij de meeste mensen is dit de volgende dag verdwenen. Wij raden aan om de eerste dag niet te heet te douchen, de dag zelf geen make-up op het behandelend gebied te gebruiken en de huid te beschermen met een zonbescherming van factor 50. Gebruik de eerste paar dagen geen zuren en niet scrubben. De microneedling behandeling kan heel goed met onze vivace samen voor een optimaal resultaat (afwisselen). Wij hebben ook mooie fruitzuurpeelings en peptidemaskers die wij in een combinatie deal met microneedling aanbieden als mooie ondersteuning.

CLINIC-LEFEVER-2021-25

Verschil Microneedling en Vivace

De Skin Pen is een perfecte methode om rest acne, rode en bruine vlekjes na acne, kleine littekentjes (minder dan 6 maanden oud) en grove poriën te verminderen. Microneedling is ook een gemakkelijke en eenvoudige huidbehandeling voor mensen met beginnende huidveroudering, die de verschijning van fijne lijntjes en rimpelvorming op een natuurlijke manier willen uitstellen.

RF-microneedling is intensief. Het is de meest effectieve manier om oudere acne-littekens, onregelmatige huidtextuur, striae, operatielittekens, littekens door brandwonden en andere traumalittekens te verbeteren. Bij rimpels en huidverslapping is RF-microneedling ook een stuk sterker, vanwege de werking in de diepte en de toegevoegde warmte.

CLINIC-LEFEVER-Permanent-ontharen