medische pigmentatie

& cosmetische PMU

maak online een afspraak

  • littekens en pigmentstoornissen
  • wenkbrauwen, eyeliner en lippen

Wenkbrauwen Permanente Make-up (PMU)

Met stip op nummer één de populairste permanente make-up behandeling: de wenkbrauw. ‘s Ochtends nooit meer voor de spiegel staan om ze te tekenen en gewoon de hele dag perfecte wenkbrauwen.

In de loop der jaren hebben wij alle soorten succesvol omgetoverd tot de perfecte wenkbrauw. Van te dunne, te brede en te smalle wenkbrauwen tot aan personen die helemaal geen wenkbrauwen hadden door alopecia.

Ergens anders laten behandelen? En toch nog ontevreden met je wenkbrauwen? Neem contact met ons op en wij helpen je aan de perfecte wenkbrauwen!


voorbeeld wenkbrauw Permanente Make-up

Type wenkbrauwen

Wij adviseren je graag bij welke type wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Wij tekenen vooraf de gewenste vorm, type en kleur. Pas nadat jij tevreden bent beginnen wij met het pigmenteren van de tekening. Zo creëren wij dus jouw perfecte wenkbrauwen.

De verschillende technieken die wij gebruiken zijn:

Hairstrokes

Met behulp van een ultra dunne naald creëren wij dunne hairstrokes, het gaat erom dat deze aangebrachte hairstrokes lijken op echte haartjes. Een techniek die wij hierbij gebruiken is om net als bij een echte wenkbrauw de “permanente make-up-haartjes” elkaar laten kruizen. Hierdoor ontstaat er een 3D-effect. Vooraf bekijken wij goed naar jouw natuurlijke haargroei en passen hier ons werk op aan.

Ombré (schaduw)

Ombre is een schaduwtechniek met verloop qua kleurintensiteit. Het resultaat is te vergelijken met het aanbrengen van een zachte wenkbrauwpoeder.

Powder Brow

Powder is een schaduwtechniek waarbij de gehele vorm dezelfde kleurintensiteit heeft het resultaat is te vergelijken met het aanbrengen van een wenkbrauwpotlood.


intakegesprek

Tijdens de intake staat jouw perfecte wenkbrauw centraal. Jouw ideeën, voorkeuren en vooral persoonlijke kenmerken vormen de basis van je wenkbrauwen.

De vorm van je gezicht, je neus en ogen spelen een belangrijke rol. Belangrijk om niet te vergeten is dat je wenkbrauwen je gezichtsuitdrukking kunnen versterken. Want wat gebeurt er met je gezicht wanneer je lacht of fronst?

Je gezichtsuitdrukking moet er wel natuurlijk uit blijven zien. Of je nu superblij bent of een beetje verdrietig je wenkbrauwen versterken je emoties! Ook speelt je huidtint en (originele) haarkleur een rol. Al met al komt er nog best veel bij kijken om tot de perfecte wenkbrauw te komen.