lippen PMU

Lippen Permanente Make-up

Het is ook mogelijk om je lippen te voorzien van permanente make-up. Je hebt dan de keuze tussen een lipliner, lipliner met contour of full-lips.

Lipliner

Hiermee krijg je een goed zichtbare of subtiel contour langs de lippen. Daarbij houden we rekening met je eigen lipkleur, de vorm van je mond en natuurlijk je favoriete lipstickkleur.

Lipliner met contour

Dit is een lipliner maar den met een lichte schaduw. Eerst brengen wij de lipliner aan en daarna kleuren wij als het ware de binnenkant van de contourlijn in met een soort schaduwtechniek. De lipliner wordt iets ruimer dan je eigen liprand opgezet zodat je lippen optisch voller lijken.

Full lips

Hierbij worden je lippen volledig ingekleurd. Dit is ideaal voor personen die lippen hebben met weinig kleur.

Behandeling

Tijdens de intake bekijken wij je lippen en gezicht. We maken een analyse van je gezichtsvorm en de bijbehorende pigmentkleur. Vervolgens brengen wij met ‘gewone’ make-up een lijntje om je lippen aan. Zo zie je alvast het resultaat van na de behandeling. Ben je nog niet helemaal tevreden over dit resultaat dan passen we dit eenvoudig aan. Dit herhalen wij totdat jij voor de volle 100% tevreden bent.

Hierna beginnen we met de daadwerkelijke PMU behandeling. Na je eerste behandeling zal je zeker al een verschil zien, houd er wel rekening mee dat je hierna nog twee behandelingen nodig hebt voor het beste resultaat.

Je lippen kunnen na een behandeling een beetje trekkerig aanvoelen en opzwellen. Maak je hierover geen zorgen want dit hoort bij het genezingsproces.

Touch-ups
De pigmenten vervagen op den duur. Wij raden je daarom aan om ongeveer elke 12-18 maanden terug te komen voor een touchup (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde lippen op de duur sterk vervagen.