medische pigmentatie

& cosmetische PMU

maak online een afspraak

  • littekens en pigmentstoornissen
  • wenkbrauwen, eyeliner en lippen

Een eyeliner wordt al duizenden jaren gebruikt om de oogcontouren te verfraaien. Bekend zijn natuurlijk de afbeeldingen van de Egyptische farao’s met hun omlijnde ogen. Tegenwoordig wordt een eyeliner vooral gebruikt om de ogen meer te laten opvallen. Door je ogen (gedeeltelijk) te omlijnen met een eyeliner trek je meer aandacht naar je ogen.

Permanente make-up is daarom bij uitstek geschikt als eyeliner. Met een permanente eyeliner heb je elke dag een mooie strakke eyeliner die niet uit kan lopen. Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van permanenten eyeliners, denk bijvoorbeeld aan een:

  • eyeliner boven en/of onder
  • subtiel lijntje in de wimperrand (ook geschikt voor de heren – bekend als de guyliner)
  • eyeliner met een zachte schaduw: de eyeliner vormt geen strakke lijn, hierdoor krijg je een zachtere uitdrukking
  • eyeliner bestaande uit meerder kleuren
  • extra brede eyeliner

Welk model eyeliner je ook kiest, bij Clinic Lefever ben je aan het juiste adres voor het perfecte resultaat!

Heb je in het verleden ergens anders een eyeliner laten zetten en ben je hier niet tevreden mee. Of is het weer eens tijd om deze bij te laten werken? Dan kun je bij ons natuurlijk ook terecht!

de behandeling

Net zoals bij de wenkbrauwen beginnen wij eerst met een intakegesprek. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen maar een strak lijntje. Op basis van jouw wensen in combinatie met onze expertise kunnen wij de uitstraling van je ogen aanpassen en uiteraard verfraaien. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken of zelfs speciaal op jouw ogen en huid afgestemde kleuren.

Wij bouwen de eyeliner laag voor laag op, dit betekent dat je in totaal drie behandelingen nodig hebt voor de perfecte eyeliner. Tussen elke behandeling zit minimaal vier weken, zodat de huid de tijd heeft om te helen. Uit ervaring weten wij dat twee behandelingen vaak al voldoende zijn voor een mooi eyeliner. Wij kiezen bewust voor drie behandelingen, de derde behandeling is om de spreekwoordelijke puntjes op i te zetten.

waar moet ik op letten?

Tijdens de behandeling is het niet mogelijk om je contactlenzen in te houden. Ook voor de dagen erna is het raadzaam om je ogen zoveel mogelijk rust te geven. Dus geen contactlenzen, geen oog make-up en de eerste twee dagen geen direct contact met water.

Meer informatie over de voor- en nazorg van permanente make-up? Klik op onderstaande button om naar de voor- en nazorg pagina te gaan.