Correctie PMU

Permanente make-up elders gezet en alles behalve tevreden?

Dit lossen wij graag voor je op. In de jaren dat wij PMU zetten, hebben wij ook erg veel foute permanente make-up kunnen corrigeren. Vaak lijkt alles weg laten laseren de beste oplossing, maar dat is niet altijd het geval.

Dankzij onze expertise zijn wij in staat om de kleur te corrigeren. Wanneer je PMU begint te verkleuren, waarbij bijvoorbeeld de grijs-, blauw-, rood-, paars- of groentinten de overhand krijgen, dan kunnen wij je hierbij helpen. Door een speciale techniek kunnen we bij te vol gezette wenkbrauwen weer de 3D haartjes techniek creëren, zodat het geheel luchtiger oogt.

Als je niet tevreden bent over de vorm van je huidige permanente make-up kunnen we ook hier met behulp van een speciale vloeistof de oude pigmentatie oplichten en het zoveel mogelijk uit de huid halen, om vervolgens de juiste vorm te tatoeëren.

230106_Clinic Lefever-191

Wacht niet

Maak een afspraak

Eyeliners maken wij weer symmetrisch en ook de lippen kunnen wij prachtige aanpassen tot de juiste lippen in een perfecte kleur.
Maak een afspraak voor een intake bij ons. Dit is geheel kosteloos en dan kunnen wij het juiste plan van aanpak bespreken.

Wat bieden wij aan

Welke behandelingen ?

  • Correctie pmu eyeliner
  • Correctie pmu wenkbrauwen 
  • Correctie pmu lippen 
Scroll to Top