Bindweefsel massage

Bindweefsel massage

Bindweefsel is het ‘cement’ dat jouw lichaam stevig houdt. Als je wat ouder wordt en merkt dat je huid verslapt, kan een bindweefselmassage je lichaam of gezicht weer steviger maken. Het maakt rimpels en littekens minder zichtbaar en laat je huid stralen als nooit tevoren.
De behandeling werkt als onderhoud, maar is ook perfect voor als je binnenkort een feestje hebt.

De behandeling

Een bindweefselmassage is heel geschikt als rimpel-, cellulite- en littekenbehandeling.Hieronder lees je wat je van de behandeling kunt verwachten.

Hieronder lees je wat je van de behandeling kunt verwachten.

Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt bindweefsel organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

Een bindweefselmassage verbetert je huidconditie. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Daarom is het een prima rimpel- en littekenbehandeling, mits goed uitgevoerd. De huidspecialiste past speciale diepe massagetechnieken toe, die op het bindweefsel inwerken. Zo vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Met versteviging van je huid tot gevolg.


Voor het beste resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Hoe lang de kuur duurt is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie. Gemiddeld bestaat een kuur uit één bindweefselmassage per week gedurende 12 weken lang.

Scroll to Top