Anti-aging

Samen uw toekomstige huid tegemoet

Iedereen wilt graag tegemoet komen aan de behoeften van hun huid en deze optimaal willen verzorgen. Deze unieke behandelingen & skincare-producten hebben één doel: een stralende huid, ongeacht de leeftijd.
Het milieu en onze levensstijl laten immers hun sporen na op de huid. Huidcellen moeten waardevolle actieve ingrediënten absorberen en verwerken. Kijk je met ons mee wat wij voor u kunnen betekenen ?

Profhilo anti-aging behandeling

Botox. Fillers. Profhilo. Drie injectables waar veel mensen tegen¬woordig inmiddels mee bekend zijn. Botox verslapt spiertjes in het gezicht, wat leidt tot ver¬strak¬king. Fillers vullen letterlijk de huid op, wat zorgt voor meer volume en minder rimpels. Profhilo is de meest natuurlijke injectable van deze drie en activeert de huid zelf om extra collageen en elastine aan te gaan maken.
Profhilo stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en vetweefsel. Je huid krijgt die gezonde glans terug. Daarnaast worden fijne lijntjes verminderd, poriën kleiner en wordt de huid rustiger.
Wanneer je last hebt van volume¬verlies is een behandeling met fillers interessant. Wil je echter de elasti-citeit en stevigheid van de huid verbeteren? Dan adviseren wij een Profhilo behandeling. Een combinatie van beide behande¬lingen is ook mogelijk.
Profhilo is de meest zuivere en natuurlijke injectable op de markt. Een veelzijdig in te zetten, natuurlijk anti-aging middel waarbij de huid zelf wordt aangezet tot actie. Het resultaat? De huid wordt steviger en krijgt een prachtige, gezonde glans. Zie het als de klok een aantal jaren terug draaien!

Stevige huid met een gezonde gloed

Profhilo is een vloeistof, bestaande uit 100% pure hyalu­ronzuur. Een Profhilo behandeling voegt geen volume toe – zoals fillers dat wel doen – maar maakt de huid steviger en zorgt voor een gezonde gloed. Het unieke aan Profhilo is dat de werkzame stoffen ervoor zorgen dat huid zélf meer collageen en elastine gaat aanmaken. Hier wordt de huid weer stevig en soepel van. De huid herstelt zichzelf en rimpels verdwijnen.

De behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huid­verslap­ping wil tegen gaan of een huid­verjongend effect zoekt, maar geen behandeling met fillers wil.

Gebieden die goed met Profhilo kunnen worden behandeld:

  • Gezicht
  • Kaaklijn
  • Nek (zeer populair)
  • Decolleté
  • Armen
  • Handen
  • Benen
230106_Clinic Lefever-202

Profhilo behandeling

De Profhilo behandeling is een eenvoudig uit te voeren behandeling. Er wordt op ver­schil­lende plekken op de huid geïnjecteerd. Deze aange­brachte gel verspreidt zich gelijkmatig waardoor alle plekken in het te behandelen gebied worden bereikt.

De behandeling is snel, veilig, vrijwel pijnloos en de kans op bij­werkingen is minimaal. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Wat bieden wij aan

Met welke behandelingen kunnen wij u helpen?

Scroll to Top