Stacy Rae bij Clinic Lefever

Ik heb toch nog een vraag, bel mij terug 😊

Yes!!! Niemand minder dan Stacy Rae, komt binnenkort naar Nederland. Ben je nog niet bekend met haar werk? Klik dan hier om naar website te gaan. Zij is de expert op het gebied van Areola’s en geeft wereldwijd trainingen.

In maart 2020 komt ze voor een week naar Nederland en wij hebben nog enkele plekken beschikbaar voor deze unieke training. Voor iedere specialist die zich bezighoudt met areola’s is dit een unieke kans die je zeker niet mag missen!

De technieken die je deze twee dagen gaat leren verschillen totaal met hetgeen wat je eerder is aangeleerd!

Persoonlijke en maximale aandacht

Bij Clinic Lefever hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Zo ook bij onze trainingen. Een groep bestaat bij ons uit maximaal 5 personen. Er zijn ook nog meerdere docenten aanwezig. Hierdoor krijg je bijna een 1-op-1 training. Exclusief, uniek en de volledige aandacht die jij verdient!

Over Stacy Rae
Stacie-Rae is de oprichtster van A.R.T., ze is een echte pionier en staat wereldwijd bekend om haar revolutionaire technieken. Zij creëert zeer realistische areola’s (tepelhof) die ook nog jaren achtereen mooi van kleur en vorm blijven.

Beschikbaarheid:
• data voor 2021 n.t.b.

Prijs en locatie
Deze kosten voor deze unieke training van Stacy Rae bedragen € 1350,- (ex. BTW). Hierbij inbegrepen zijn lunch en lesmateriaal.

Je dient zelf voor een model te zorgen en je maakt gebruik van je eigen machine en naalden.De training vindt plaats in ons kliniek in Almere.