Medische pigmentatie & cosmetische PMU Maak online een afspraak • littekens en pigmentstoornissen • wenkbrauwen, eyeliner en lippen

Littekens en Camouflage

Ben je al actief als Permanente Make-up specialist en wil je je meer verdiepen? Of ben je al actief in de Medische pigmentatie (dermatografie) en wil je je verder specialiseren? Volg dan onze unieke Litteken- en Camouflagetraining.

advanced-training-deel-3

Litteken training

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere littekens. Klein, groot, duidelijk zichtbaar of zo op het eerste oog onzichtbaar. Een ding hebben littekens allemaal gemeen: elk litteken verteld zijn/haar eigen verhaal.

 

Littekens kunnen helaas het leven flink beheersen. Het uiterlijk van het litteken is vaak niet fraai, de flexibiliteit kan bemoeilijkt worden of de huid rondom het litteken kan pijnlijk trekken. Vaak krijgt men te horen: een litteken is een litteken en daar is niets aan te doen. Niets is echter minder waar.

Inhoud litteken training

Tijdens deze Advanced Training Littekens leren wij jou hoe jij klanten kunt behandelen. Als Permanente Make-up specialist ben je natuurlijk al bekend met de mogelijkheden van je machine en naalden. Tijdens deze training gaan wij flink de diepte en leren wij jou:

  • Hoe de huid en wondheling werkt;
  • Verschillende littekens te herkennen;
  • Verschillende huidkanker te herkennen;
  • Welke littekens wij wel en niet mogen behandelen;
  • Verschillende Needle technieken;
  • Uitgebreide naaldenkennis.

Camouflage training

Met camouflage stap je in een andere wereld. Hier zijn de verhalen anders en vaak met een medische achtergrond. Je werkt niet langer cosmetisch op zoek naar perfectie en symmetrie.

 

Andere woorden voor camoufleren zijn verbergen, verhullen of te wel minder opvallend. Dat is precies wat wij met Camouflage willen doen. Huidaandoeningen, immuunstoornissen en littekens minder opvallend laten zijn waardoor zij niet of een stuk minder het dagelijks leven kunnen beïnvloeden.

Verschillende aandoeningen

Met het camoufleren kun je bij onder andere vitiligo, wijnvlekken, littekens en automutilatie waanzinnige resultaten kan boeken. Uit ervaring weten wij dat je hiermee mensen echt kunt helpen!

Inhoud camouflage training

Kennis van littekens is zeker een vereiste. Indien je (nog) geen ervaring hebt met het behandelen van littekens dan is het raadzaam eerst de litteken training te volgen.

Data training Litteken en Camouflage 2021

  • nader te bepalen

Prijs

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen € 695,- (ex. BTW). Hierbij inbegrepen zijn de lunch en lesmateriaal. Je dient zelf voor een model te zorgen en je maakt gebruik van je eigen machine en naalden.

Locatie en tijden

De training wordt gegeven in ons kliniek in Almere. De tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden voor een training

Specialisten die je reeds zijn voorgegaan:

AS Studio – Purmerend

PMU Studio 0318 – Veenendaal

Silver Lining PMU – Groningen