Dag 1 en 2 Module 2: Medische Litteken Verbetering en Camouflage Therapie Advanced

Overzicht:

 

2 modules over 4 dagen

€1800

Dag 1 en 2 Module 2: Medische Litteken Verbetering en Camouflage Therapie Advanced

Medische Litteken Verbetering en Camouflage Therapie Module 2 In deze module behandelen we het camoufleren van hinderlijke plekken op de huid. Hiermee kunnen effecten van diverse huidaandoeningen en littekens worden verhuld. Onderwerpen zijn:

 • Basiskennis van de huid en pigmentvorming
 • Herkenning van diverse pigmentatieproblemen
 • Herkenning van diverse huidbeelden en huidaandoeningen
 • Verschillende behandelingen
 • Verschillende camouflagetechnieken
 • Kleurenleer camouflage
 • Theorie en live demo
 • Behandelen van modellen

 

In de ochtend en begin van de middag zal de theorie plaatsvinden. De middag zal bestaan uit het oefenen op latex-materiaal en het behandelen van modellen. Na de 2 trainingsdagen zal u thuis 4 modellen behandelen. Voor elke behandeling zullen er foto’s worden genomen van het model die
voorafgaand van de behandeling worden doorgenomen, zodat jullie samen een behandelplan kunnen opstellen. Na elke behandeling zal er een evaluatiemoment zijn met Lisa om na te bespreken.

 

Aanvullend

Als aanvulling op bovenstaand trainingsprogramma bieden wij:
Mentorship van 1 jaar
Om succes te garanderen, willen wij u graag steunen in het opdoen van waardevolle ervaring. Zodoende zijn wij 1 jaar vanaf het begin van het traject beschikbaar voor begeleiding, advies en ondersteuning in de praktijk. Uiteraard moeten wij dit gezamenlijk plannen, zodat het de agenda van
alle partijen past.Na het volgen van de modules is het oefenen op diverse modellen verplicht. Na Module 1 en 2 wordt verwacht dat tenminste 12 modellen worden behandeld. Deze behandelingen vormen onderdeel van de opleiding. Module 1 en 2 dienen binnen een jaar beide behaald te zijn.
Het is mogelijk een deel van deze behandelingen in onze Clinic te plannen, zodat wij aanwezig kunnen zijn voor advies.

 

Opmerkingen

 1. Modellen tijdens zowel trainingsdagen als oefening op later datum, worden door over het algemeen door Clinic Lefever verworven. Modellen meegebracht door de student zelf wordt zeer gewaardeerd. Clinic Lefever is niet verantwoordelijk voor de afspraken met deze modellen. Modellen voor het oefenen in eigen land, worden verzorgd door de student.
 2. Tijdens opleidingsdagen in onze Clinic wordt lunch verzorgd voor u en uw modellen. Indien er speciale eisen zijn hieromtrent, dan gaarne deze ruim vooraf bekend maken.
 3. Graag uw eigen machine en naalden meebrengen.

 

Prijzen:

De prijs van het Medisch Camouflage en Littekenverbeterings Specialist trainingsprogramma van 2 modules verspreid over 4 dagen bedraagt €1800,- per module. Een set van 8 pigmentkleuren, een pigment houder en verdunner. Aanschafwaarde: €484,90,- Wij als kliniek bieden hier graag een korting op van €64,90. U betaalt voor de set inclusief de pigment houder en verdunner €420,-

 

Prijsstelling:

 • Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s en exclusief BTW.
 • De module prijzen zijn per student.

 

Levering/Planning:

Uitsluitend na ontvangst van uw schriftelijke opdracht treden wij graag in overleg om de detailplanning te bepalen.
Het bestelde materiaal wordt in principe geleverd bij de eerste praktische sessie. Het is van belang om de diverse modules reeds bij opdracht in te plannen, i.v.m. volle agenda’s. Er is uitgegaan van gehele dagen training. Echter wij willen de mogelijkheid bieden om, in overleg, de dagen op te delen in dagdelen, zodat het wellicht beter in uw werkschema past.

 

Facturatie:

Afhankelijk van uw schriftelijke opdracht wordt de factuur vooraf verstrekt. Een 10% aanbetaling is vereist voor de schriftelijk bestelde modules. Dit wordt opgenomen in de factuur van de eerste module.Indien er specifieke items op de factuur vermeld dienen te worden om vlotte verwerking te garanderen, dan dienen deze bij de opdracht te worden vermeld.

 

Betaling:

Betaling dient plaats te vinden tenminste 14 dagen voor de aanvang van de relevante module op de bankrekening gespecificeerd op de factuur.

 

COVID-19 voorbehoud:

Levering is onder voorbehoud van mogelijke COVID-19 restricties. Uiteraard zijn wij daar ook aan gebonden. Clinic Lefever volgt het Hygiëneprotocol van het Anbos.

 

Publicatiemogelijkheden:

Clinic Lefever ontvangt de rechten om, anoniem, beeldmateriaal te maken en gebruiken voor externe promotiedoeleinden. Dit zijn beelden, die tijdens de opleiding, stagedagen en praktische oefeningen worden gemaakt. Uiteraard uitsluitend na goedkeuring van de betrokken patiënten. Deze goedkeuring wordt verzorgd door de trainees. Op onze leveringen zijn de Clinic Lefever en Anbos Voorwaarden van toepassing. Deze worden u uiteraard op verzoek verstrekt. Alle andere voorwaarden worden afgewezen.
Indien er vragen/opmerkingen zijn, zijn wij uiteraard beschikbaar om dit verder toe te lichten.

Overzicht:

 

2 modules over 4 dagen

€1800