Advanced Training

Training PMU

6 dagen training en 2 dagen stage

€3495,-

Training Lippen PMU

3 dagen training en 1 dag stage

€2195,-

Training Medische Litteken Verbetering Module 1

2 dagen

€1800,-

Training Medische Litteken Verbetering en Camouflage Therapie advanced Module 2

2 dagen

€1800,-

Ben je reeds een Permanente Make-up specialist en wil je je kennis verbreden? Of kom je in de dagelijkse praktijk personen tegen die graag geholpen willen worden aan hun littekens?

 

Volg dan onze Advanced Training Littekens en/of Camouflage technieken. Je leert tijdens deze intensieve trainingen onder andere het herkennen van de diverse soorten littekens, opstellen en begroten van behandelplannen en natuurlijk het succesvol behandelen van littekens.

Ervaren docenten

De Trainingen worden gegeven door Lisa Lefever en Charity Willems. Beiden hebben reeds jarenlange ervaring als Permanente Make-up specialist op zowel cosmetisch als medisch vlak. De afgelopen jaren hebben zij talloze personen succesvol behandeld aan hun littekens.

 

Hierbij hebben zij spectaculaire resultaten behaald zoals het versoepelen van verharde littekens in het gelaat die tijdens het kauwen het dagelijkse leven jarenlang bemoeilijkten.

Meerdaagse Training

Op dit moment bieden wij twee verschillende Trainingen: Littekens en Camouflage. Na het volgen van beide Trainingen ben je een expert op het gebied van Medische pigmentatie / Dermatografie.

Theorie en werken op modellen

Elke Training bestaat uit twee lesdagen op onze locatie in Almere. Een dag theorie en een dag werken op je eigen modellen.

 

De eerste dag ga je echt de diepte in: uitgebreide theorie wordt gecombineerd met voorbeelden uit de praktijk. Je bedenkt zelf oplossingen en deze worden dan getoetst door de docenten.

 

Op dag twee ga je dan zelf ook echt aan de slag op je eigen modellen. Na deze intensieve tweedaagse training heb je een solide basis om succesvol en vol zelfvertrouwen je klanten met littekens te helpen.

Portfolio

Nu de basis is gelegd ga je aan de slag met je eigen portfolio. Hierbij is het van belang dat je minimaal drie personen behandeld per Training. Bij vragen gedurende deze behandelingen kan je natuurlijk bij ons terecht.

Na het voltooien van je portfolio ontvang je een Master Certificaat.

Delen is vermenigvuldigen

Al jaren zijn wij actief als PMU-specialist en daarnaast zij wij ook beiden jarenlang docent geweest aan de Academie voor PMU in Almere.

 

Wij hebben als docenten gemerkt dat er vanuit de specialisten een behoefte was aan Training die zich vooral focust op het succesvol behandelen van littekens.

 

Met onze ruime kennis en ervaring hebben wij juist deze twee Trainingen opgezet om aan deze behoefte te voldoen. Als specialist heb je vaak al de specifieke kennis in huis.

 

Wij leren je de tools, tips, do’s en dont’s. Binnen no-time ben je een echte all-round specialist!

Unieke Training: Stacy Rae

Een lang gekoesterde wens van ons maar ook voor vele specialisten wordt vervuld: Stacy Rae, wereldwijd bekend als de Areola expert, komt naar Nederland en geeft enkele unieke Trainingen.

 

Mis dit niet en reserveer nu een plek. Het aantal plekken zijn beperkt. Klik hier voor meer informatie.

Modules

Beide Trainingen zijn als module opgebouwd en zijn in principe ook apart te volgen. Wil je een specialist worden op het gebied van medische pigmentatie? Dan adviseren wij je om beide Trainingen te volgen. Je kunt zelf bepalen in welke volgorde je de Trainingen wilt volgen.