Advanced Training

maak online een afspraak

Ben je reeds een Permanente Make-up specialist en wil je je kennis verbreden? Of kom je in de dagelijkse praktijk personen tegen die graag geholpen willen worden aan hun littekens?

Volg dan een van onze Advanced Trainingen op het gebied van Littekens en/of Camouflage technieken. Je leert tijdens deze tweedaagse trainingen littekens herkennen en hoe deze het best te behandelen.

Ervaren docenten

De trainingen worden gegeven door Lisa Lefever en Charity Willems. Beiden hebben reeds jarenlange ervaring als Permanente Make-up -specialist op zowel cosmetisch als medisch vlak. De afgelopen jaren hebben zij talloze personen succesvol kunnen helpen met hun littekens.

Tweedaagse training

Een Advanced Training bestaat uit twee dagen. De eerste dag ga je echt de diepte in: uitgebreide theorie wordt gecombineerd met voorbeelden uit de praktijk. Je bedenkt zelf ook oplossingen en deze worden dan getoetst door de docenten. Op dag twee ga je dan zelf ook echt aan de slag op je eigen modellen. Na deze intensieve tweedaagse training heb je een solide basis om succesvol en vol zelfvertrouwen je klanten met littekens te helpen.

Kosten en locatie

De kosten voor een tweedaagse training bedragen € 695,- (excl. BTW), dit is inclusief lunch en lesmaterialen. Zelf dien je voor een model te zorgen en daarnaast maak je gebruik van je eigen machine en naalden. De training vindt plaats in onze kliniek in Almere.

Delen is vermenigvuldigen
Al jaren zijn wij actief als PMU-specialist en daarnaast zij wij ook beiden jarenlang docent geweest aan de Academie voor PMU in Almere.

Wij hebben als docenten gemerkt dat er vanuit de specialisten een behoefte was aan training die zich vooral focust op het succesvol behandelen van littekens.

Met onze ruime kennis en ervaring hebben wij juist deze twee trainingen opgezet om aan deze behoefte te voldoen. Als specialist heb je vaak al de specifieke kennis in huis.

Wij leren je de tools, tips, do’s en dont’s. Binnen no-time ben je een echte all-round specialist!

Training 1: Littekens
Deze training focust zich vooral op het herkennen en behandelen van de meest gangbare littekens.

Wat zijn de achterliggende oorzaken en welke invloed heeft dit op de behandeling. Klik hier voor meer informatie over de Litteken-training.

Training 2: Camouflage
Tijdens de camouflage training ligt de focus vooral op de verschillende huidskleuren en de verschillen in pigmentatie.

Je gaat ook aan de slag met de diverse kleuren en je leert deze te combineren om tot een zo natuurlijk eindresultaat te komen. Klik hier voor meer informatie over de Camouflage training.

Unieke training: Stacy Rae
Een lang gekoesterde wens van ons maar ook voor vele specialisten wordt vervuld: Stacy Rae, wereldwijd bekend als de Areola expert, komt naar Nederland en geeft enkele unieke trainingen.

Mis dit niet en reserveer nu een plek. Het aantal plekken zijn beperkt. Klik hier voor meer informatie.