wie wij zijn

maak online een afspraak

Hoge kwaliteit in combinatie met gezelligheid en persoonlijke aandacht? Welkom bij Clinic Lefever!

Wij zijn Lisa Lefever en Charity Willems, beiden specialist op het gebied van permanente make-up met jarenlange ervaring. Wij zijn beiden werkzaam geweest bij Irma Hulscher Cosmetics in Almere. Naast onze werkzaamheden als specialisten zijn wij ook docenten geweest aan de Academie voor PMU. Met deze jarenlange ervaring, intensieve samenwerking en een super klik besloten wij eind 2019 onze eigen salon te openen waarbij wij onze krachten konden bundelen!

Sinds eind oktober 2019 zijn wij gevestigd aan de Transistorstraat 51-c in Almere.

Charity Willems Permanent Make-up (PMU) specialist en Master bij Clinic Lefever

Ik ben Charity Willems en beschouw mezelf als één van de ‘lucky few’ die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Ik kan echt zeggen dat Permanente Make-up (PMU) mijn passie is!

In 2012 werd ik door Irma Hulscher persoonlijk gevraagd om bij haar de opleiding allround PMU-specialist te volgen. Meteen na het afronden hiervan ben ik als allround PMU-specialist bij Hulscher Cosmetics werkzaam geweest.

De afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om als docent aan de Academie voor PMU mijn kennis te kunnen delen met andere PMU-specialisten. Op de Academie voor PMU heb ik diverse Masterclasses verzorgd zoals de: Powder Brow, Micro-Needling, Microblading en 3D- Hairstrokes.

Wat Permanente Make-up voor mij zo leuk maakt is de diversiteit. Iedereen heeft zo haar of zijn eigen wensen. Het resultaat is altijd weer anders maar één ding hebben zij gemeen: het is en blijft maatwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik iedereen de tijd en aandacht kan geven.

De ene keer is het puur cosmetisch zoals het bijwerken van een eyeliner. Het ander moment help ik een jongeman die Alopecia (plaatselijke kaalheid) heeft aan een nieuw paar wenkbrauwen. Wanneer ik hem dan na een paar maanden weer spreek en hoor wat voor positieve impact mijn ‘werk’ op zijn leven heeft. Dat geeft mij eerlijk gezegd wel een kick.

Graag nodig ik je uit bij Clinic Lefever om ook jou de schoonheid te geven die je verdient!

Lisa Lefever en Charity Willems tijdens de opening van Clinic Lefever

Ik ben Lisa Lefever, geboren en getogen in Groot Brittannië. Vanaf jongs af aan werk ik al in de schoonheidsindustrie. Ooit begonnen bij de bekende kapper Charles Worthington in London, eerst in de leer en daarna vier jaar als kapster. Vervolgens ben ik voor Steiners International onder meer verantwoordelijk geweest voor de Beauty en Spa activiteiten op de cruiseschepen in het Caribisch gebied.

Na een aantal jaar begon het toch te kriebelen, ik wilde weer iets met mijn handen doen. Dit was meteen het begin van mijn carrière in de wereld van permanente make-up (PMU). Eerst heb ik een opleiding in London gevolgd op het gebied van PMU en medische pigmentatie. Vervolgens nog diverse nationale en internationale Masterclasses, trainingen en ook de Academie voor PMU afgerond.

In 2014 opende ik mijn kliniek in Wolvega, daarnaast ben ik docent geweest aan de Academie voor PMU. En eind 2019 heb ik een nieuwe kliniek in Almere geopend.

Wat ons (Charity en ik) nou zo uniek maakt? Wij zijn echte vakidioten, in de goede zin van het woord. En deze kennis delen wij maar al te graag met onze klanten maar zeer zeker ook met andere specialisten uit de PMU-branche. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ongekende mogelijkheden op het gebied van medische behandelingen. Dankzij onze kennis en reputatie weten steeds meer mensen ons te vinden of zelfs rechtstreeks doorverwezen.

Wat mij betreft is dit pas het begin van iets heel moois. Voor prachtige volle wenkbrauwen, een strakke eyeliner of mooi gekleurde lippen ben je bij Clinic Lefever natuurlijk aan het juiste adres! Maar als het aan ons ligt gaan wij ook de wereld veroveren met de ongekende mogelijkheden van Permanente make-up op medisch vlak.