Nouveau – Clinic Lefever

Mooi en verzorgd uitzien, op een natuurlijke manier

Wil je elke dag fris je bed uitstappen en zorgeloos de deur uit gaan zonder je make-up te hoeven doen? Met de permanente make-up behandelingen van Clinic Lefever is dat mogelijk. Eindelijk die natuurlijke wenkbrauwen of subtiele eyeliner die er 24 uur per dag perfect uitzien!

Bij Clinic Lefever in Almere kun je terecht voor behandelingen als zachte poederbrows, natuurlijke eyeliner, lip enhancement en zelfs reconstructieve permanente make-up na ziekte of een ongeluk. Lisa Lefever en haar team staan garant voor een perfect en bovenal natuurlijk resultaat. Dankzij veel ervaring ben je hier in goede handen en zal er samen met jou door middel van diverse consulten bepaald worden wat het beste aansluit bij jouw huid en wensen en wordt er zorgvuldig gewerkt naar het beste eindresultaat, dat perfect past bij jou!

Naast permanente make-up behandelingen kun je hier ook terecht voor diverse huidverbeteringsbehandelingen, zoals mircroneedling en Vivace. Met deze behandelingen krijg je jouw huid in topconditie! Microneedling staat al jarenlang bekend om de goede resultaten die de behandeling kan behalen op het gebied van anti-aging zoals een gladdere, strakkere huid en het verminderen van lijntjes en rimpels. Dit zorgt voor een vollere, jongere huid en een optimale glow.