Beau Monde – Clinic Lefever

LOOK GOOD AND NATURAL MET CLINIC LEFEVER

Er goed en verzorgd uitzien op een natuurlijke manier? Wil je op vakantie fris je bed uitstappen en zorgeloos een duik nemen in het zwembad, terwijl je make-up er goed uit blijft zien? Met de permanente make-up behandelingen van Clinic Lefever is dat mogelijk. Eindelij k die natuurlijke wenkbrauwen of subtiele eyeliner die er 24 uur per dag perfect uitzien!

Bij Clinic Lefever in Almere kun je terecht voor behandelingen als zachte poederbrows, natuurlijke eyeliner, lip enhancement en zelfs reconstructieve permanente make-up na ziekte of een ongeluk. Lisa Lefever en haar team staan garant voor een perfect en bovenal natuurlijk resultaat. Dankzij veel ervaring ben je hier in goede handen en zal er samen met jou gewerkt worden naar het mooiste en natuurlijkste resultaat.

 

Tijdens het eerste consult zal er enkel worden getekend en pas wanneer jij helemaal zeker bent wordt de concrete behandeling gestart. Hiervoor kom je in totaal drie keer langs, zodat er zorg- vuldig gewerkt kan worden naar het beste eindresultaat. In de tussenbehandelingen wordt er bijvoorbeeld gekeken of de kleur perfect aansluit op jouw complexie en eventueel bijgestuurd waar nodig. Kortom, een resultaat dat perfect past bij jou; want iedereen is uniek!